DecoCoat

DecoCoat is dé onafhankelijke, kwaliteitsbewuste en innovatieve lakker voor de Europese fietsindustrie. Gespecialiseerd in het decoreren en lakken met tweecomponentenlak, watergedragen lakken en/of poedercoating van fietsframes en andere hoogwaardige sportartikelen en consumentenproducten. Onze klanten zijn veeleisend en vragen om topkwaliteit, zowel bij om unieke producties en het maken van samples als bij het lakken en decoreren van kleine en middelgrote series.

 

DecoCoat onderscheidt zich in de markt door:

  • net zoveel aandacht aan decoreren te geven als aan het lakken en poedercoaten zelf;
  • een eigen laknorm te hanteren voor een hoogwaardige kwaliteit;
  • ook bij kleine series hoogwaardige decals en transfers in te zetten;
  • enorme verscheidenheid aan mogelijkheden te bieden als het gaat om natlakken en poedercoaten;
  • unieke, decoratieve specials aan te bieden, zoals 3D- en mat/glans-effecten in lakwerk en het toepassen van glow-in-the-dark en andere bijzondere lakken;
  • klanten te "ontzorgen" door gegarandeerd problemen tussen decals en (poeder)lakwerk te voorkomen.
Zodra het gaat om producten op een hoogwaardige manier te poedercoaten, natlakken en/of te voorzien van decals met al die mogelijke combinaties dan zijn wij in ons element!

Carbon lakken en decoreren

Carbon lakken en decoreren

DecoCoat heeft een ruime ervaring in het lakken van carbon framesets met tweecomponenten-laksystemen. Het raw carbon frame wordt op professionele wijze geschuurd en strak gemaakt. Daarna wordt het laksysteem aangebracht. Vaak meerlaags, te beginnen met een primer en één of meerdere lagen basecoat. Desgewenst worden (water)decals aangebracht en tot slot een matte of glanzende clearcoat. Ook op de clearcoat kunnen (water)decals aangebracht worden voor bijzondere effecten. Ook herlakken in opdracht van de brandowner behoort tot de mogelijkheden, waarbij het frame op professionele wijze wordt teruggeschuurd en strak gemaakt.

Doordat DecoCoat de beste decals gebruikt die in de markt verkrijgbaar zijn en voor de juiste afstemming met de zeefdrukkerij zorgt, ontstaan er nooit problemen op dit gebied en zijn de mogelijkheden legio.

 

Fietsframe poedercoaten en decoreren

Fietsframe poedercoaten en decoreren

Voor staal en aluminium fietsframes past DecoCoat een hoogwaardig, meerlaags poedercoat/natlaksysteem toe dat tot de top in de markt behoort. Voor sommige klanten ontlakken wij ook frames (chemisch). Na de voorbehandeling wordt een natlak of poederprimer aangebracht, een watergedragen natlak als kleur, eventueel (water)decals en vervolgens een transparante glanzende of matte poedercoating.

Mooie combin van lakken, plakken en poedercoaten!

Voorbeelden

Het is onmogelijk om in enkele voorbeelden recht te doen aan de vragen uit de markt én de ervaring van DecoCoat. Wilt u weten wat DecoCoat in uw specifieke situatie voor u kan betekenen, neem dan contact met ons op!

 

De volgende greep aan voorbeelden geeft een mooi inzicht in verschillende cases, bijzondere producten, methoden en technieken die DecoCoat in huis heeft.